Agility

Hopphinder

Hopphinder med paralella balkar. Stabil kostruktion med galvaniserade stålrör som är enkel att förflytta (ca 9 kg). Triangel i ett lätt men vädertåligt material som också är lätt att hålla rent.I grundpriset ingår 1 balk, sen kan man fritt köpa till rutnät samt kryss.

Pris 1 100 Sek inkl moms

 

Däckhinder

Däckhinder som är lätt att höjdjustera med tre olika höjder för optimal träning. Ram tillverkad i aluminium med fötter 100 cm per sida -allt enligt FCI standarden.

Säkerhets däck hinder som faller isär vid belastning. Sätts sedan snabbt och enkelt ihop igen. Lätt att höjdjustera med tre olika höjder för optimal träning. Ram tillverkad i aluminium med fötter 100 cm per sida -allt enligt FCI standarden.

Sedan hösten 2018 har vi även ett ramlöst däck för hundarnas säkerhet som är enligt den nya internationella FCI standarden.

Tunnel

Tunnel 3,6
Tunnel 5,5
Tunnel säck

Tunnel 3,6/5,5/6 meter (60 cm diameter) i beprövad kvalite med stabiliserings ringar som ger den optimala formen i mitten av tunneln. Med ett material som inte blir "halkit" för hundarna i hö fart. Tunneln är även extremt lätt att fförflytta och fälla ihop. Finns i andra färgen på förfrågan

Stabiliseringsäcka/tunnehållare, lätt att använda och ingen risk för skador på hunden. Tillverkad av väderbeständigt och slitstarktpresenningsmaterial. Maximal stabilitet. Rekomenderad en per sida. För att minska fraktkostnaden kommer säckarna utan sand.
 

Tunnel aluminium/integralskum

Tunnel aluminium
Fastsättningsöglor
Öglor under säcken för att fästa i marken

Tunnel aluminium

Tunnelhus av aluminium med kantskydd för hundens säkerhet , bottenplattan är tillverkad av ett kraftig och slitstarkt material , tunneln är gjord i ett lätt och vattenavisande material likt det som används till bland annat fallskärmar. 

Tunnel integralskum

Tunnelhus av integralskum, (värmeavstötande) med kantskydd för hundens säkerhet, bottenplattan är tillverkad av ett kraftig och slitstarkt material , tunneln är gjord i ett lätt och vattenavisande material. 

 

Mur

Mur beståendes av 5 delar så att höjden kan ändras och anpassas efter alla storleksklasserna. Muren är byggd av 10 mm skum konstruktion av ett material som är lätt att förlytta samt lätt att hålla rent. Halvcirkel formad i övre delen. 


 

Viadukt

Konstruktion i 10 mm  tjokt integralskum , väggtjocklek 20 cm. Viadukten går att justera i 3 höjder. Går att få antingen utan dekoration eller delvis dekorerad . För stendekoration tillkommer en extra kostnad.

 

Längdhopp

Längdhopp i fyra delar, tillverkade i slitstarkt och väderbeständig material. 

 

 

Slalom

Slalom
V-slalom
Parallelslalom
2x2 slalom

Slalom

Robust konstruktion med tolv stavar, basen är tillverkad av galvaniserat stål. Starka stavar som är lätta att sätta i styrhylsorna ,radavstånd 60 cm.

Parallelslalom

Samma konstuktion som vanlig slalom, tilvverkad i två delar.

V-Slalom

Träningsbana med justerbara fästen. Går att ställa i lutande vinkel samt rak.

2x2 slalom

2x2 slalom är en nyframtagen produkt som går att justera i både rakt och parallelläge. Man köper först en basdel, sen tillägs del för hur lång bana man vill ha. För en 8 pinnars bana krävs för därför 1  bas samt 6 tillbyggnads delar.

 

A-hinder Agility

Kontakt
Anpassad efter de nya reglerna
Gummigranulat
Lätt att justera lutningen
Vanligt underlag

A-hinder Agility

Tillverkad av vattentätt material med en halksäker.  A-hindret går att ställa i olika lägen med hjälp av säkerhetskedjorna.

A-hinder Agility gummigranulat

Tillverkad av ett vattentätt material meden mjukare yta av färgade EPDM granulat. Lite mjukar än "standard" materialet. A-hindret går att ställa i olika lägen med hjälp av säkerhetskedjorna.

 

Balanshinder

Justerbar höjd
Gummigranulat
Vanligt underlag

Balanshinder

Balanshindret består av 3 delar med halkskydd . Den är tillverkad i ett vattentätt material med aluminium steg. Stommen är tillverkad i galvaniserat stål. Fötterna är justerbara för olika höjder, går att lägga helt plant.

Balanshinder i gummigranulat

Balanshindret består av 3 delar. Tillverkad av ett vattentätt material med en mjukare yta av färgade EPDM granulat. Lite mjukar än "standard" materialet. Stommen är tillverkad i galvaniserat stål. Fötterna är justerbara för olika höjder, går att lägga helt plant.

 

Vippbräda

Justerbara höjder
Gummigranulat
Vanligt underlag
Lätt att montera

Vippbräda

Vippbräda i vattentålig halkfri yta , basen är tillverkad av galvaniserat stål. Går att justera i olika höjder.

Vippbräda med gummigranulat

Tillverkad av ett vattentätt material med en mjukare yta av färgade EPDM granulat. Lite mjukar än "standard" materialet., basen är tillverkad av galvaniserat stål. Går att justera i olika höjder.

 

Komplett bana

Under 2012 lanserade vi ett baspaket till ett rabatterat pris, denna kamapanj fortsätter vi fortfarande med. Baspaketet innehåller:

  • 5 hopphinder
  • 1 Balanshinder
  • 1 Vippbräda / Gunga
  • 1 A-Hinder
  • 1 Däckhopp, säkerhetsdäck
  • 1 Längdhopp
  • 1 Slalom
  • 1 Tunnel 3,6
  • 1 Tunnelhus,
  • 1 Mur