2 Boxade moduler

Vill man inte ta upp hela flaket med en modul är en 2 boxad modul ett väldigt praktiskt alternativ. Denna modul är lätt att lyfta av -snabbt och enkelt. Många kunder lägger även till öglor på sidan av modul för att förankra den snabbt lätt och enkelt. Som förvaringstillval till denna modell kan man välja att ha taklåda ovanpå likt våra kärror eller lådor undertill.

2 boxade moduler har i sitt grundpris måtten att stå mellan hjulhusen på bilen men man kan även placera modulen mellan lämmarna men över hjulhusen för extra bredd eller att den står på lämmarna mot hytten. Allt byggs precis så som ni vill ha det!

Att tänka på

Varför väljer ni höjden 73 cm?
-73 cm är en bra höjd för de flesta jakthundar samtidigt som det inte ger stort vindfång. Gör man boxen högre än 73 cm kan man få vinden fel genom ett kallras. Detta då vinden går ner via superventilen. Detta löser man enkelt genom en spoiler på taket som leder bort luften. Av 100 sålda moduler med högre mått har 3 kunder haft detta problemet. Men bara så att man tänker på det hela.

Nedan kommer lite blande bilder på olika 2 boxade moduler som vi sålt till lite olika bilmodeller. Klicka bara på bilden för att förstora det hela.