Bilbur/hundbur

"EN bur som tar hand om din hund såväl som din bil!"

WT-Metall tillverkar skräddarsydda bilburar anpassade unikt efter varje bilmodell . Varje bur byggs efter bilen och kundens önskemål. Man kan sen själv välja att täcka hela eller delar av bagaget. Så har man exempelvis en Volvo V70 så anges detta vid beställning och man får då en bur som är helt måttanpassad till er bil.

Burarna går att få som enkelbur eller dubbelbur. Båda burarna får samma yttermått om inget annat anges. Därmed blir det alltså en väldigt stor box eller 2 lika stora boxar. Vill ni inte använda hela utrymmet i ert bagage utrymme för bilburen så är det inga problem att få buren så att det är 5 cm yta över på båda sidorna.

Fördelen med WT-Metalls burar är att de är helt slutna nertill, på sidorna och i bak. Därmed så kommer det ut minimalt med hundhår och man kan enklare ha en ren bil utan hundhår. Vi kan även lova att ni har svårt att hitta en mer stabil och säker hundbur till era hundar än den från WT-Metall. WT-Metalls specialbyggda boxar är även krocktestade där de blev ”mer än rekommenderade”, (betyg; sehr empfehlenswer)

Bilbur

Våra måttanpassade burara är kända för sin komfort, dess gedigna utförande och sin långa livskvalité. Våra burar är slutna runt om för att minimera hundhåret i resten av bilen, väggarna ger även ett solskydd för hunden med sitt värmeavstötande material. 

Burarna kan extrautrusas med olika tillbehör. Några alternativ på detta är; katastroflucka i bak, Bars på sidorna istället, Skydd för kofångare 100 cm brett, Låda under boxen, packfack över boxen, runda bars i grinden för att nämna några möjliga tillbehör.

Vi har även ett paket som heter Bilbur Komfort, i det ingår låsbara grindar, gummimatta samt utdragbar mittvägg. 

 

En dubbelbur kostar 8 495 Sek inkl moms. Med komfortpaket blir priset  8 995 Sek inkl moms.
 

En enkelbur kostar från  6 995 Sek inkl moms. Med komfortpaket blir priset 7 295 Sek inkl moms.

MÖJLIGA TILLBEHÖR

BURSYSTEM

Vi tillverkar bursystem för större bilar, allt anpassat efter kunden och hunden behov.

Likt alla våra burar, byggs bursystemen anpassade efter bilen. Dock brukar de flesta av våra kunder som ska ha bursystem ha en klar bild både vad det gäller utförande och storlek. Man kan antingen välja att mäta själv eller gå efter fabrikens mått.

Bursystemen går att utrusta med lådor, extradörrar runda bars m.m.

Ett bursystem med 4 boxar ligger från 16 990 Sek inkl moms.