LED PAKET

Under 2017 lanserades LED Paketet på allvar bland våra sålda moduler. Detta är ett tillvalspaket som snabbt blivit en storsäljare. Något som vi tidigare aldrig fått en förfrågan på frågar sig nu kunderna hur man klarade sig innan.

Genom LED Paketet får man på en vanlig modul med heltäckande golv 2 LED slingor under modulen som lyser upp på själva flaket samt vid stora dörren i bak. Därmed ser man sina saker på flaket och får även ett väldigt bra ljus vid stora luckan om man skall ta på sina hundar koppel, gpser, skyddsvästar.

Har man vår 2+1 eller 2+2 modul så att man inte har något golv längst bak så blir det istället en LED slinga  i taket på stora utrymmet i bak samt en vid stora luckan i bak. Som tillval kan man även lägga till en slinga under hundboxarna men slingan som sitter i taket på samma utrymme ger ett  väldigt bra sken!

Att tänka på

Varför väljer ni höjden 73 cm?
-73 cm är en bra höjd för de flesta jakthundar samtidigt som det inte ger stort vindfång. Gör man boxen högre än 73 cm kan man få vinden fel genom ett kallras. Detta då vinden går ner via superventilen. Detta löser man enkelt genom en spoiler på taket som leder bort luften. Av 100 sålda moduler med högre mått har 3 kunder haft detta problemet. Men bara så att man tänker på det hela.

Nedan kommer lite blande bilder på olika moduler vi sålt där kunderna satt på en dekorfilm. Klicka bara på bilden för att förstora det hela.