Modul 2+2

För många av våra kunder är det viktigt att kunna kombinera arbete med jakt och för att kunna tillfredställa detta på bästa möjliga sätt har vi en modul som heter 2+2. Detta är en vidareutveckling på modul 2+1 där man har 2 hundboxar i fram samt helt öppet i bak med frihöjd. 

Vår modul 2+2 bygger på samma princip men att man även får plats för vapen, laddning och packning på vänster sida. Därmed får man med sig vapen och jaktprylar, 2 rejäla hundboxar samt fritt utrymme i bak med frihöjd. En ultimat kombinationsbil!

För att få bästa stabilitet över tid har vi alltid paralell balken från höger till vänster sida i en rak linje. Därmed får det väldigt kraftigt och stabilt så balkarna ger varandra stabilitet. Hundboxarna blir därmed lika djupa som packfacket blir brett.

Inne i själva kåpan får man sedan självklart isolerade ytterdörrar med innergrind bakom för bästa klimat!

Att tänka på

Varför väljer ni höjden 73 cm?
-73 cm är en bra höjd för de flesta jakthundar samtidigt som det inte ger stort vindfång. Gör man boxen högre än 73 cm kan man få vinden fel genom ett kallras. Detta då vinden går ner via superventilen. Detta löser man enkelt genom en spoiler på taket som leder bort luften. Av 100 sålda moduler med högre mått har 3 kunder haft detta problemet. Men bara så att man tänker på det hela.