Volkswagen Amarok

Amarok är en bil som vi säljer allt mer och mer moduler till. Sedan den lanserades 2010 har den trots lite uppdateringar oavsett haft samma mått. Vanligtvis så väljer kunder att göra sin modul till en dubbelhyttad Amarok 154 cm lång och 168 cm bred. De måtten fungerar även på Nissan D40 samt Isuzu. Det vanligaste är 3 hundboxar samt 1 fack för vapen och laddning (kallad 3+1) eller 2 hundboxar inne i själva kåpan, 1 pack/vapenfack på vänstra sidan samt att man i bak har frihöjd från bilens flakgolv till modulens innertak (kallad 2+2).

Vi rekommenderar alltid kunder att mäta på sin bil innan en ev. beställning så att man får det helt rätt. Nedan kan ni klicka på länkar för att se mer bilder på vapenfack, svarta profiler och annan utrustning. Under det kan ni se några olika Amarok vi levererat moduler till, klicka bara på bilden för större format.

Att tänka på

Varför väljer ni höjden 73 cm?
-73 cm är en bra höjd för de flesta jakthundar samtidigt som det inte ger stort vindfång. Gör man boxen högre än 73 cm kan man få vinden fel genom ett kallras. Detta då vinden går ner via superventilen. Detta löser man enkelt genom en spoiler på taket som leder bort luften. Av 100 sålda moduler med högre mått har 3 kunder haft detta problemet. Men bara så att man tänker på det hela.

Har man trall som underlag i boxarna, vilket vi rekommenderar. Då får man vid en yttre höjd om 73 cm ca 63 cm kvar för hundarna. Det är ett mått som många kunder behöver ha men det går självklart att få modulen så väl högre som lägre.

Genom våra fina vindavvisare får man modulen såväl snygg på bilen som att man stoppar vindmotstånd. Enkel att montera såväl direkt som senare!