Utvändig Belysning

Våra profiler är som standard öppna i ytterkanten så det är relativt lätt att installera kablage inne i profilerna så att det blir snyggt samtidigt som kablaget ligger säkert. Borrar man snett uppåt i vapenfackets profil så kommer man in i den öppna längsgående kanalen. Därefter borrar man ett hål i profilen där man vill ha ut kabeln. Därefter är det bara att mata på med elkabeln och att en annan tar emot den där det kommer.

Därav är det enkelt att installera belysning och liknande i efterhand och det är alltid väldigt svårt att veta exakt var man vill ha sin yttrebelysning varvid det brukar vara enklast och bäst att sätta på de i efterhand.

Vill man ha belysningen komplett färdig så finns det även via Q pax färdiga ramper gjorda för våra moduler. Då tar man tillsammans med Q pax fram vilka lampor man vill ha och hur de skall sitta. Deras hemsida: www.qpax.se

Att tänka på

Varför väljer ni höjden 73 cm?
-73 cm är en bra höjd för de flesta jakthundar samtidigt som det inte ger stort vindfång. Gör man boxen högre än 73 cm kan man få vinden fel genom ett kallras. Detta då vinden går ner via superventilen. Detta löser man enkelt genom en spoiler på taket som leder bort luften. Av 100 sålda moduler med högre mått har 3 kunder haft detta problemet. Men bara så att man tänker på det hela.

Nedan kommer lite blande bilder på olika moduler vi sålt där kunderna satt på en dekorfilm. Klicka bara på bilden för att förstora det hela.