Dekor film

Som standard och vid leverans är alltid våra moduler och kärror med vita väggar. Dettta har att göra med temperaturen i boxarna. Kulörerar man väggarna med en mörkare färg så drar detta åt sig solen och gör klimatet varmare i boxarna.

Sedan kommer man ju aldrig undan att det blir väldigt snyggt med en färg på modulen och det vi iså fall rekommenderar är en dekorfilm då denna i efterhand enkelt går att dra bort om man tycker att det blir för varmt. Då får man även en ren och fin yta undertill.

Som ni kan se nedan så är det väldigt många kunder som lagt på en dekorfilm och hittils har vi varit med om runt 10 fall där det blivit sprickor i hörnen, främst på den stora luckan i bak, pga av förhög värme och att filmen kan ändra sig beroende på säsong och temperatur.  Även att väggarna av värmen har sett lite buktande ut. Detta har ingen effekt på modulens funktion utan är en ren exteriör sak men bara så att man har koll på det hela och är medveten om riskerna.

Sprickor i en modul är inget vi varit med om då man behållit väggarnas färg som det varit vid leverans från oss utan det är något som enbart skett på de moduler där man ändrat färgen. Folierar ni er modul och det uppstår en spricka så är det inget som går på garanti då det beror på en ändring som är gjord av er som kund. Det är dock likt skrivet ovan ett exteriört fel och inget som påverkar själva modulen i sig!

Att tänka på

Varför väljer ni höjden 73 cm?
-73 cm är en bra höjd för de flesta jakthundar samtidigt som det inte ger stort vindfång. Gör man boxen högre än 73 cm kan man få vinden fel genom ett kallras. Detta då vinden går ner via superventilen. Detta löser man enkelt genom en spoiler på taket som leder bort luften. Av 100 sålda moduler med högre mått har 3 kunder haft detta problemet. Men bara så att man tänker på det hela.

Nedan kommer lite blande bilder på olika moduler vi sålt där kunderna satt på en dekorfilm. Klicka bara på bilden för att förstora det hela.