Toyota Hilux

Toyota Hilux har under en lång tid varit den pickup som vi sålt mest moduler till. Dagens modell, den åttonde generationen släpptes under 2015. Till denna modell gör vi vanligtvis modulerna 164 cm långa och 160 cm breda. Den tidigare, den sjunde generationen, som fanns från 2004 och framåt brukade vi göra 160 cm lång och 160 cm bred. Dock fungerar det lika bra med en längd om 164 cm även på den sjunde generationen varvid vi vid nyförsäljning oftast gör modulerna med de måtten. 

Sen kan man ju självklart få allt precis som man själv vill! Det vanligaste är 3 hundboxar samt 1 fack för vapen och laddning (kallad 3+1). Eller 2 hundboxar inne i själva kåpan, 1 pack/vapenfack på vänstra sidan samt att man i bak har frihöjd från bilens flakgolv till modulens innertak (kallad 2+2).

Vi rekommenderar alltid kunder att mäta på sin bil innan en ev. beställning så att man får det helt rätt. Nedan kan ni klicka på länkar för att se mer bilder på vapenfack, svarta profiler och annan utrustning. Under det kan ni se några olika Hilux vi levererat moduler till, klicka bara på bilden för att få den förstorad.

Att tänka på

Varför väljer ni höjden 73 cm?
-73 cm är en bra höjd för de flesta jakthundar samtidigt som det inte ger stort vindfång. Gör man boxen högre än 73 cm kan man få vinden fel genom ett kallras. Detta då vinden går ner via superventilen. Detta löser man enkelt genom en spoiler på taket som leder bort luften. Av 100 sålda moduler med högre mått har 3 kunder haft detta problemet. Men bara så att man tänker på det hela.

Har man trall som underlag i boxarna, vilket vi rekommenderar. Då får man vid en yttre höjd om 73 cm ca 63 cm kvar för hundarna. Det är ett mått som många kunder behöver ha men det går självklart att få modulen så väl högre som lägre.

Genom våra fina vindavvisare får man modulen såväl snygg på bilen som att man stoppar vindmotstånd. Enkel att montera såväl direkt som senare!