nissan Navara

För det tidigare chassit på en Navara, (D40 runt 2004 –2015) så brukar vi göra de modulerna 168 cm breda och 154 cm långa. Eftergångaren till den modellen, NP300, brukar vi istället göra 164 cm lång och 160 cm bred. Sen kan man ju självklart få allt precis som man själv vill! Det vanligaste modulerna är ubbyggda med 3 hundboxar samt 1 fack för vapen och laddning (kallad 3+1). Eller 2 hundboxar inne i själva kåpan och 1 pack/vapenfack på vänstra sidan samt att man i bak har frihöjd från bilens flakgolv till modulens innertak (kallad 2+2).

Vi rekommenderar alltid kunder att mäta på sin bil innan en ev. beställning så att man får det helt rätt. Nedan kan ni klicka på länken för att se mer bilder på vapenfack, svarta profiler och annan utrustning. Under det kan ni se några olika Navara vi levererat moduler till, klicka bara på bilden för att se en förstorad bild.

Att tänka på

Varför väljer ni höjden 73 cm?
-73 cm är en bra höjd för de flesta jakthundar samtidigt som det inte ger stort vindfång. Gör man boxen högre än 73 cm kan man få vinden fel genom ett kallras. Detta då vinden går ner via superventilen. Detta löser man enkelt genom en spoiler på taket som leder bort luften. Av 100 sålda moduler med högre mått har 3 kunder haft detta problemet. Men bara så att man tänker på det hela.

Har man trall som underlag i boxarna, vilket vi rekommenderar. Då får man vid en yttre höjd om 73 cm ca 63 cm kvar för hundarna. Det är ett mått som många kunder behöver ha men det går självklart att få modulen så väl högre som lägre.

Genom våra fina vindavvisare får man modulen såväl snygg på bilen som att man stoppar vindmotstånd. Enkel att montera såväl direkt som senare!