Svarta Profiler

Som standard är alla moduler med silvriga profiler men de går att få i vilken färg man vill mot ett tilläggspris. I anodiserad aluminium, vilket är ett väldigt tåligt material, går modulen att få i Royal kärrans färg (Guld/Bronz) samt i Svart. Vill man ha Svarta profiler kallar vi detta Thermo Modul Black. Oavsett tillval är modulernas väggar alltid som standard vita. Man kan sätta på en dekor på vägg vilket ni kan läsa om via separat flik och då även läsa om ev. problem som kan uppkomma genom detta.

Genom vårt Black paket får modulen svarta profiler i anodiserad aluminium. Sedan är det som alltid med färgade profiler att den svarta färgen drar åt sig solen och gör det lite varmare i modul.

För andra färger blir det en RAL färg i plats vilket ej är lika tåligt, detta är inte något vi rekommenderar.

Att tänka på

Varför väljer ni höjden 73 cm?
-73 cm är en bra höjd för de flesta jakthundar samtidigt som det inte ger stort vindfång. Gör man boxen högre än 73 cm kan man få vinden fel genom ett kallras. Detta då vinden går ner via superventilen. Detta löser man enkelt genom en spoiler på taket som leder bort luften. Av 100 sålda moduler med högre mått har 3 kunder haft detta problemet. Men bara så att man tänker på det hela.

Nedan kommer lite blande bilder på olika svarta profiler som vi sålt moduler till. Klicka bara på bilden för att förstora det hela.