Vapenfack

Väldigt många av våra kunder lägger till vårt populära vapenpacket. Härmed får man plats med vapen och packning i en box. Våra vapenfack bygger på principen att man skjuter in vapnen längs med hela modulens bredd. Detta stjäl 13 cm av modulens längd för en modul 3+1 men samtidigt slipper man ha vapnen liggandes under hundarna. Har man en modul 2+2 så blir vapenfacket istället 17 cm brett då det är en dörr som öppna uppåt och därmed bygger profilen ut lite.

I vårt grundpaket så är det plats för 2 vapen fördelat höjdmässigt ungefär 50/50. Det är även en kontrollpanel där man har on/off för fläkt och belysning samt 3 st 12 volts uttag. Se bild 2 och 3 hur det ser ut i grundutförande.

I vårt vapenpaket 3+1 Large ingår det även en hylla i vapenfacket, led belysning i vapenfacket samt en lös konverterare till 12 volt. Sen kan man köpa dessa saker löst och det går även att installera det på våra andra modeller. Se främst bild 1, 4, 5, 6, 7, och 8.

Sen byggs allt som man själv vill ha det och bilderna nedan visar lite olika möjligheter.

Att tänka på

Varför väljer ni höjden 73 cm?
-73 cm är en bra höjd för de flesta jakthundar samtidigt som det inte ger stort vindfång. Gör man boxen högre än 73 cm kan man få vinden fel genom ett kallras. Detta då vinden går ner via superventilen. Detta löser man enkelt genom en spoiler på taket som leder bort luften. Av 100 sålda moduler med högre mått har 3 kunder haft detta problemet. Men bara så att man tänker på det hela.

Nedan kommer lite blande bilder på olika vapenfack som vi sålt moduler till. Klicka bara på bilden för att förstora det hela.