Vindavvisare

Sedan 2016 erbjuder vi vindavvisare till våra moduler. Detta är en universal produkt som passar till alla moduler, den är c:a 148 cm bred och passar därmed på egentligen alla bilar. Under 2018 har vi sammarbete med tillverkaren av vindavvisarna tagit fram en ny modell. Denna är lite bredare och högre högre. Detta för att ge lite mer effekt samtidigt som formen är mer aerodynamisk.

Det är en snygg extra detalj samtidigt som man sänker sin bränsleförbrukning. Under reservdelar går det att beställa vindavvisare om man vill köpa det till en redan befintlig modul.

Vindavvisarna tillverkas av en extern svensk tillverkare och kommer därmed alltid separat men med alla tillbehör som behövs för att enkelt montera den. De går snabbt att beställa via https://www.hundkarra.se/store/p/exteriöra-tillbehör-221159/vindavvisare-855768 vi försöker lagerhålla dem och därav kunna skicka dem omgående!

Att tänka på

Varför väljer ni höjden 73 cm?
-73 cm är en bra höjd för de flesta jakthundar samtidigt som det inte ger stort vindfång. Gör man boxen högre än 73 cm kan man få vinden fel genom ett kallras. Detta då vinden går ner via superventilen. Detta löser man enkelt genom en spoiler på taket som leder bort luften. Av 100 sålda moduler med högre mått har 3 kunder haft detta problemet. Men bara så att man tänker på det hela.

Nedan kommer lite blande bilder på olika moduler vi sålt där kunderna satt på en dekorfilm. Klicka bara på bilden för att förstora det hela.